sobota 26. února 2011

Jak jsme rajzovali s nábytkem...

Ve dnech 23.2 a 24.2 jsme s Míšou jeli a rozvezli objednaný nábytek přes náš eshop: http://drevenynabyteksirius.cz
Tady přikládám mapu, kudy všude jsme jeli..bylo to prima..rád řídím auta.. a jet s Fordem Tranzit poslední generace je fakt příjemný zážitek, ten nadhled na silnici... přehled při couvání.. fakt doporučuji všem...


Zobrazit místo Trasa z meblami 23.-24.2.2011 na větší mapě

Kartochmat Komerční banky

Nigdy przedtem mi się nic podobnego nie zdarzyło. W tym tygodniu było naprawdę wiele spraw i akcji, a wszystko pomieścić w cztery dni, to było naprawdę szaleństwo. Jednak się udało.

Niemniej jednak negatywną wtorkową sprawą była akcja (później nazwana) Kartochmat.

sobota 12. února 2011

Volby do AS FF UP

Tak jsem se rozhodl kandidovat do AsFUP!

KLID! není to žádná Asociace FUP blokující nadměrné stahování dat z internetu, ale správně zkratka zní AS FF UP, čili Akademický senát Filozické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.

úterý 8. února 2011

Klíče ve dveřích...

Dneska jsem si uvědomil, že včera jsem chtěl napsat o příhodě, co udála předevčírem o den dřív, tzn. v sobotu. Poslední dobou jsem opravdu vytížený člověk:-D a mrzí mě, že blog už není v takové permanenci. Ale co. Život jde dál..na blog sice zapomínám, ale vracím se zde a to je důležité, no ne?

Ráno jsem vstal poměrně slušně ve 4 ráno..nechtělo se mi už spát, tak jsem si zapnul počítač, zahrál karty a začal pomalinku pracovat na eshopu. Následovala příprava jídla, balení, mytí, oblékání a další drobnosti. Už už jsem vyrážel na vlak, když se stala ta nejdivnější situace v mém životě.

Odemykal jsem si dveře, vycházel ven..a dveře zavíral. Následně jsem chtěl zamknout, ale nešlo to. Ne, že bych to neuměl nebo by nebylo čím. Ono bylo, ale jaksi klíče byly na té nesprávné straně než jsem stál já!

Ano, rozumíte tomu dobře. Zabouchl jsem si dveře. A už když se dveře zavíraly, tak mi došlo, že klíče jsou v zámku, ale uvnitř bytu.

Krize! a klasická otázka: Co včil?

Bylo mi jasné, že tram a ani vlak nestihnu. Sypal jsem si popel na hlavu, omlouval se v telefonu a prosil o číslo na zámečníky. Když jsem čekal na sms, tak mě napadla poměrně spásná myšlenka. Zavolal jsem majiteli, protože mi došlo, že je jediný ve městě, který má v v sobotu ráno klíče od bytu. Spolubydlící bohužel nebyli přítomni.

Měl jsem štěstí. Klíče byly ve dveřích lehce vysunuty, takže šlo odemknout z chodby.

Avšak hned když mi to docvaklo, tak jsem přemýšlel, že zámečník mi dveře odemkne tak za 500-2000 Kč podle náročnosti zámku, hasič vyrazí zámek (v lepší případě) nebo v tom horší prokopne dveře, což by nakonec skončilo kupováním nových..

takový jsem nteligent s diplomem mgr=magor:-D

středa 2. února 2011

David Guetta(With Me) One More Love Album Megamix

Pokud aspoň trochu znáte hudbu Davida Guetty, tak Vám zaručuji, že se dobře pobavíte:-) Ten kluk je fakt úžasný!