úterý 23. prosince 2008

Vánoce - svátky klidného neklidu!

Jsou tady další Vánoce..svátky míru, pohody a klidu!!! Když člověk vykoukne z okna, tak by si myslel, že začíná podzim...studený podzim. Teplota málokdy vyšplhá pod nulu..listí sice na stromech není..ale ta podstata zimy, dosud nebyla vyplněna..a to je sníh!!! Ne žebych ho potřeboval..jsme starý na sáně či boby, ale nechybí mi..a ten kdo chce..ať si zajede na hory..na ledovec, etc.

Avšak vánoce v poslední době nejsou to, co bývaly! už to nejsou svátky u rodinného pohodového krbu, kdy z kuchyně se line příjemná směsice vůní cukroví, bramborového salátu a smaženho kapra..jsou to zasrané komerční a medializované svátky..které stojí za prd! Já bych je osobně zrušil a zavedl raději chanuku:-) NE, vážně! Zkuste si spojit dvě slova: vánoce a pohoda = a jaký máte výsledek!? mně vyšlo debilita na kvadrát!!!

Možná se pletu a je to jen mpje vlastní přesvědčení, ale v poslední době...vánoce nejsou to, co bývaly! Jde to k horšímu..zda to někdy ovlivníme k lepšímu netuším..a snažit se o to nebudu!

Každopádně..budu rád, jak zítřek přežiji bez úhony..bo dnešek byl náročný..a k****** fest!!!! Budu rád, když svátky neskončí žádnou katastrofou..já se v poklidu zas vrátím do koloběhu svého života a budu se svým tempem studovat a milovat:-)

Šťastné a veselé!!!

Žádné komentáře: