úterý 31. března 2009

travel & party

To byl zas víkend..úplně na roztrhání těla:-).. ale nebojte, jsem v pořádku.. jenom to cestování mi dalo zabrat... jinak víkned byl báječný...není nadto být s někým, koho opravdu milujete..a jste šťastný, že můžete být právě s ní!!! Jenom mě mrzí, že můj olomoucký výlet byl takový krátký.. takže se omlouvám všem, které jsem stihl jenom pozdravit..a neměl s nimi příležitost více si podiskutovat.. mrzí mě to přátelé..ale noc byla krátká a mě povinnosti do Krakowa zpátky volaly.. někdy příště..slibuji, jako že jsem bývalý skaut!

Na večírek jsem se strašně moc těšil!!! Nevím, zda to bylo vidět nebo ne, ale měl jsem velkou radost, že jsem Vás zase viděl, přátelé...ten měsíc samoty a samostudia byl sice hezký, ale chyběl mi konakt s Vámi, takže načasování večírku nemohlo přijít v lepší moment. Ne žebych zde neměl nikoho s kým se můžu pobavit o všem možném, třeba dneska je erasmácká party, kde bych mohl být, ale já radši trávím večer na pokoji..s icq a Sealem a svým blogem. Nějak nemám chuť se vázat a tvořit něco, co nemá smysl.. Ale zpět k večírku. Byl úžasný..a já si ho moc užil!!! Fakt díky všem, že se ho zase podařilo zorganizovat..byl to velice příjemně strávený večer.. možná příště bychom si mohli i více zantančít, co Ty na to andílku?? Jsem rád, že jsi se mnou byla!!! 

Jen mě tak napadlo, že při těch tanečních vystoupeních převážně děvčat (tj. Sanniones a břišní tanečnice) jde čím dál, tím více o obnažování těla..a tak, zda to nepovede k objednání stritýzu na Historický večírek roku 2010?? nebo se toho ujme nějaká historička..v dobovém kostýmu(třeba sexy soustružnice:-) ), aby to bylo echt historické?? hezkých slečen na katedře je víc než dost..nebo se pletu??


8 komentářů:

JaP řekl(a)...

Dovoluji si upozornit, že Sanniones na večírku CISH nevystupovali. Považuji spojení Sanniones s odhalováním těla / striptýzem / na večírku CISH jako nevkusné a urážející. Závěrem – článek není možné považovat ani za recesi (nevěřím, že jste blbec, který si sám sebe neuvědomuje). Žádám vás tedy o odstranění jména skupiny Sanniones z vašeho článku.
S pozdravem Jaroslav Píša

benek řekl(a)...

Zdravím, na úvod bych rád zdůraznil, že obsah webu/blogu je čistě subjektivní a vyjadřuje názory, náměty, idee, nápady, prožitky atd. samotného autora, čili mně!!!

Souhlasím s Vámi, že na večírku CISH Sanniones nevystupovali. Pokud máte pocit, že spojení Sanniones se striptýzem na večírku CISH je nevkusné a urážející, tak s lítostí musím konstatovat, že to je Váš názor, který já nesdílím (ono samotné Vaše spojení je dost problematické, takže se k němu nebudu vyjadřovat). Pointa striptýzu tkví v jiném místě, ale podle Vašeho komentáře mi je jasné, že jste ji nepochopil.

Ale budu skromný a pokusím se Vám vysvětlit dostatečně pointu se striptýzem (i když se zdá, a nejenom mně, vcelku jasná a logická). Tudíž měl jsem na mysli jednoduchou časovou posloupnost předchozích dvou historických večírků s programem (ne kterém se Cech nepodílel). Na tom prvním večírku vystupovali Sanniones, letos bříšní tanečnice, proto mě napadla otázka, kam až ta část programu večírku povede, když holky každým rokem sundávají čím dál, tím víc kusů oblečení... a tak jsem došel ke stripu. Měla to být vtipná narážka na tuto část programu, že se Vám nelíbí, tak za to nemůžu, je to Váš názor, na který máte právo (já ho plně akceptuji).

Bohužel Vaší žádosti nemůžu vyhovět. Odstraněním názvu Sanniones z posledního odstavce, by moje pointa ztratila smysl, tudíž bych musel celý odstavec škrtnout! A to neudělám!!!

Myslete si o článku, co chcete..recese nerecese..píši to, co mě napadne a i to, co si myslím! No a k těm blbcům.. se nemá smysl vyjadřovat!

Unknown řekl(a)...

Bene, doufám, že Tě nepřekvapuje pobouření, které v celé naší skupině tento Tvůj článek vzbudil. To, že jsme na večírku nevystupovali, je věc celkem nepodstatná. Naše pohoršení však vyvolala věta spojující tanečnice s odhalováním těla. U břišních tanečnic nikoho nepřekvapí obnažené břicho či z rozparku sukně vykukující noha... od tohoto typu tance se něco podobného očekává a tedy snad netřeba to zmiňovat (ale budiž po Tvém). Ovšem co se naší skupiny týká, považujeme Tvou formulaci za lživou, na cti utrhující, poškozující dobré jméno sdružení, které se pomalu prosazuje na trhu - zvláště, je-li tato formulace jedním z prvních odkazů, které se objeví po zadání názvu skupiny ve vyhledávači. Bylo by víc než vhodné, kdybys v rámci slušnosti (kterou asi - bohužel - příliš neznáš a jejíž známost se spolu s arogancí v jistých kruzích vytrácí s děděním vedoucích funkcí) odstranil ze svého článku naše jméno - nebo alespoň zařídil, aby se tento odkaz pod naším názvem nezobrazoval. Předem děkujeme, že tak co nejdříve učiníš. Za celý náš team s pozdravem Slávka

JaP řekl(a)...

Chápu vás.Text vyjadřuje ideje, názory, nápady a prožitky samotného autora čili vás.
- ?-!!! -?-
Popravdě, je mi upřímně ukradené, kolik si za své ego dáte vykřičníků.
Chápu i vaše zhrzené Já spisovatele a důvod proč se zjevně jedná o „soukromý blok“. Pointa vašeho vtipu mi nikterak neunikla leč naneštěstí, se váš smysl pro humor poněkud liší od toho mého. Ono mé citované spojení: „považuji spojení Sanniones s odhalováním těla / striptýzem / na večírku CISH jako nevkusné a urážející“ se vám tedy stejně skromně – jako Vy mě - pokusím vysvětlit. Tedy pane Pytlíku: Sanniones je soubor, který se počíná prosazovat na amatérské scéně s ambicemi, které jej v brzké době zavedou na scénu poloprofesionální. Z tohoto pohledu lze chápat jeden z prvních odkazů na soubor Sanniones jako, ne zrovna dobrou referenci. (ono popravdě samotné spojení Sanniones s CISH není zrovna dobrou propagací rozvíjejícího se tanečního souboru v očích našich partnerů – Není divu že se Vaše vtipy ve Vašem okolí zdají vtipné – také jsem měl tu smutnou zkušenost zhlédnout pár „ CISCH vtipných scének“ v jejich představeních - sice je pravda, že jsem se smál – leč byl to smích lítostivý i škodolibý zároveň nad ubohostí a trapností scénáristy i účinkujících – byť byl též tento kulturní „zážitek“ provázen obdivem k odvaze účinkujících umělců.

Ke škrkání odstavců, mohu jen podotknout že vás chápu. Jste hrdí na své literární dílko. Ono Ego je hold veliký prevít, ale opět chci, jako již výše v textu připomenout, že v rozkazovací větě, není potřeba více jak jednoho vykřičníku, nebojte se - vaše mužství tím neutrpí.

No a k těm blbcům, potěšil jste mě. Potvrdil jste mou domněnku pane Pytlíku. Domníval jsem se správně, že nejste blbec, leč uniklo mi, že mám dočinění s arogantním, nesebekritickým, hloupým a nejspíš i vnitřně velice nešťastným člověkem.

Přeji vám mnoho literárních úspěchů, pěkný den, více sebereflexe.
S pozdravem Jaroslav Píša

Ondřej Kolář řekl(a)...

Nerad bych hodnotil úroveň vystoupení CISH. Pravdou je, že některá se povedla více, jiná méně. Mezi reakcemi, které jsem měl možnost zaznamenat, zatím převládaly ty pozitivní. Možná mi ale všichni lhali, aby mi udělali radost. Nebo je to prostě tím, že já a mí kolegové máme jiný vkus než pan Píša.
Dovolím si doplnit, že většina scének byla postavena na narážkách, srozumitelných pouze užšímu okruhu studentů Katedry historie, kteří tvoří většinu návštěvníků našich akcí. Jelikož si nejsem jist, která z našich vystoupení měl pan Píša možnost vidět, nebudu se k této záležitosti podrobněji vyjadřovat. Pouze upozorním pana Píšu, že k akcím CISH se může vyjádřit i v příslušné sekci našich stránek.
Byl bych ovšem rád, kdyby pánové Pytlik a Píša nezatahovali CISH do svých osobních rozepří, které s činností Cechu absolutně nesouvisí.
Děkuji,
O. Kolář

Ondřej Kolář řekl(a)...

Původně jsem neměl v úmyslu vyjadřovat se k prvotnímu předmětu sporu, jelikož se mě osobně netýká. Po určité úvaze jsem se však přece jen rozhodl sdělit své stanovisko.
Na jedné straně respektuji, že každý člověk má právo říkat a psát, co uzná za vhodné (pochopitelně pouze v mezích zákona). Na druhou stranu chápu, že členové skupiny Sanniones nejsou nadšeni tím, že byl jejich název použit v tomto kontextu, který by si nezasvěcený čtenář mohl vyložit jinak, než jak to zamýšlel autor.
Já osobně bych na autorově místě vypustil z posledního odstavce tu závorku. Základní smysl textu by tak zůstal neporušen, zatímco ona sporná pasáž by zmizela.

benek řekl(a)...

To Slávka:
Abych řekl pravdu, tak Vaše pobouření mě celkem překvapuje, výše jsem vše vysvtělil, takže nemám k tomu, co dodat. I kdybych odstranil z článku název Sanniones, tak tím se nic nevyřeší, neboť to slovo je užito i v komentářích, které jsou také součástí vyhledávácího procesu, a tudíž by se musely smazat, aby se odkaz na můj blog neobjevil ve vyhledávači po zadání názvu Vaší skupiny. A spojení Vás s mým blogem na třetí stránce po vyhledání na googlu nepovažuji jako jeden z prvním odkazů (ale jsem si vědom, že google není jediný vyhledávač, ale jako jediný je mnou využivaný).

To J. Píša:
Děkuji za Vaši reakci i za upozornění nad množstvím mnou používaných vykřičníků (budu si na to dávat pozor).
Jsem rád, že Vám pointa vtipu neunikla, ale chápu, že různí lidé mají různý smysl pro humor a netvrdím, že všem se má můj humor líbit. Abych Vám řekl pravdu, tak trochu mě mrzí, že tento vtip berete jako referenci pro Sanniones. Určitě existují jiné způsoby propagace a následné reference, ale to je boj Sanniones, ne můj. Mohu vědět jaký je Váš vztah k Sanniones? Jste snad členem celé formace? Protože mi nějak uniká spojení mezi Vámi a Sanniones.
Co se týče spojení Sanniones - CISH, tak to prosím komentujte na webu Cechu, ne tady.
Závěrem bych Vám rád také poděkoval, jak jste brilantně odhadl můj charakter a moje velké ego. Musím uznat, že jste to trefil dokonale.
ps: jen bych Vás rád upozornil na dva krát zopakovanou chybu ve Vašem komentáři, moje příjmení se píše bez délek, tak to prosím respektujte!

To O. Kolář:
Děkuji Ti Ondro za komentáře a omlouvám se Tobě i CISH, že do tohoto sporu Cech je vtažen. A co se týče vypustit závorku ve větě, tak ano máš pravdu sporná pasáž by zmizela, ale domnívám se, že pro nezasvěcené by celý odstavec byl pouhým odstavcem a mnou zamýšlená pointa by se vytratila.


Takže závorku nebudu odstraňovat, ani jinak celou pasáž přepisovat.

Anonymní řekl(a)...

Diky za zajimave informace